Dead as a doornail

Är det bara jag som känner mig sjuuuukt stressad inför julen? Har inte köpt en enda julklapp än.
Vet knappt vad jag önskar mig själv heller, en mobil, det är allt. Tror jag ska ta och kika runt lite och se om jag hittar nått passande till någon.

Igår tränade vi i 4 timmar med Trisha och idag 3. Jag är helt slut i benen! Men roligt har det varit. 
Sov hos vocki igår, så det var skönt att slippa åka hem mellan träningarna.
Kommer också att träna imorgon, måndag och onsdag och efter det har vi vårat tävlingsprogram :)



Världens bästa låt The Killers - When you were young.

WALK OF LIFE ...

Den låten har verkligen etsat sig fast på min hjärna från alla eos-lektioner. Har den seriöst på hjärnan varje dag! Haha.

Ikväll måste man ju bara se Mammas pojkar. Tycker det är så sjukt underhållande. Har aldrig fattat vad andra tycker är så kul med typ Southpark? .. Eller Simpsons? Nej, usch. Definitivt inte min humor. Inte för att jag sitter och skrattar åt Mammas pojkar heller då, men. Eller jo, det gör jag nog kanske ;) ...

Hur som helst. Måste bara lägga in en video på den här låten och låta den etsa sig fast på era hjärnor med. 
                                                        SO .. ENJOY ;)





When the night comes falling

Har sovmorgon imorrn, härligt. Börjar 11.25 och det betyder att jag kan ta 10.30-bussen! Fiint.

Den här dagen började dessvärre med en försovning på 60 min, vilket betydde att jag hade 20 minuter på mig innan bussen gick. Hann mot alla odds med den i alla fall och tur var väl det, för på svenskan fick vi börja se "Requiem for a dream". Hittills tycker jag den är riktigt bra.

Imorgon är det träning igen. Sista innan Trisha kommer och tränar oss och ger oss vårat tävlingsprogram. Ser fram emot det, men det lär bli tufft. Kommer att träna fredag, lördag, söndag, måndag och onsdag med henne om jag minns rätt. Men kul ska det bli, som sagt.


Just another sunday

Kom precis från duschen. Har tränat i två timmar och är minst sagt slut! Hade tänkt börja plugga lite på samhällsen i helgen, men såklart har det inte blivit så. Lovar att jag skulle ta VM i "att-skjuta-upp-saker"-tävlingen och det fanns någon sådan, helt seriöst alltså.
Helgen har i alla fall varit bra och som jag sa tidigare - heelt utan plugg! Bara det är ju myyycket trevligt. Kanske inte lika treeevligt på torsdag när vi har läxförhör/prov, men jag har ju bara mig själv att skylla.
Hur som helst fyllde amanda år i fredags. Gav henne Beyoncé's nya skiva och lite karra som hon gillar ;) Sen var vi och såg New Moon på kvällen.
Igår började ju som alla säkert vet Robinson också, så då var vi hemma hos henne och såg det osv. och idag har jag inte gjort mycket annat än dansat.

Kul med ny blogg i alla fall!

 

                                                                                                                                                


RSS 2.0