Release me

Lite såhär känner jag idag..
'
'
I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down
I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me
I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me

I want to break free!

Har nyss varit ute och övningskört. Japp, jag är tidigt i farten ;)
'
Idag vet jag inte vad som händer. Inga planer som vanligt, tar det som det kommer. Blir nog i alla fall att fara ut och springa en sväng, har laddat ner en ny ljudbok; Ego Girl av Carolina Gynning, så den kommer att spelas i mina öron under tiden. Har verkligen fastnat för det här med ljudbok när jag själv hatar att läsa, så mycket bekvämare + att man kan göra typ vad som helst under tiden.
'



Ha det fint!





First day of school

Ja, då var första skoldagen avklarad. Var helt okej faktiskt! Började inte förrän 13.00, sen slutade vi typ en timme senare, så det var skönt med en mjukstart. Blev många kära återseenden och kramar idag också. Så kul att träffa alla igen!
Har dock lite av ett problem.. jag har helt glömt bort koden till mitt skåp! Först när jag kom upp till våra skåp så kom jag inte ens ihåg vilket skåp som var mitt? När jag väl listat ut vilket som tillhörde mig så var det ju "bara" det här med koden. Får väl höra med vaktis kanske, men det undviker jag helst efter den minst sagt pinsamma incidenten i hissen förra läsåret ;) Vi fastnade nämligen i hissen.. Jag som har en sjuuuk klaustrofobi bev ju såklart helt panikslagen och jaa.. när man är i panik kan man göra i princip vad som helst, vilket jag även gjorde, haha! Säger inget mer än så.
Tillslut fixade vaktis igång hissen i alla fall och allt man kunde göra då var att tokskratta. Det var en upplevelse må jag säga..


All good things must come to an end

Börjar skolan på måndag, känns lite jobbigt.. Men, I guess all good things must come to an end, så även detta sommarlov. Har börjat göra upp riktigt härliga planer för vad jag vill göra efter gymnasiet, så det känns lite jobbigt när jag tänker på att jag faktiskt har hela två år kvar till studenten. TVÅ ÅR! Tur i alla fall att man går på en fin skola med härliga människor! Då borde inte väntan på studenten bli alltför lång :)


                                            All Good Things (Come To An End) - Nelly Furtado

Ska in till Luleå imorgon och träffa Ronja, Moa, Lena och Tina en sista gång innan skolan börjar. Vi har ju bara träffats två gånger under hela sommaren, så de är på tiden tycker jag! Sen kommer vi ju träffas på skolan också. Är glad att jag har er där! <3


Party in the USA

Sitter och lyssnar på min Turkiet-spellista på spotify och längtar lite smått (läs sviinmycket) tillbaka!
Fast det börjar vara rätt länge sen vi kom hem nu, så kan jag fortfarande inte släppa det! Minns allt som om det vore igår. Bästa veckan i mitt liv typ, i alla fall topp 5, lätt! Är hur sugen som helst på att fara ut och resa igen.
Men nu i september så sticker jag ju till USA, vilket ska bli grymt skönt och kul förhoppningsvis! :D Längtar som tusan!

Hit ska jag:



Daytona Beach, Florida!




My day

Blir en spontantripp till Luleå med mamma idag. Ska också träffa Vocki där och gå på stan en sväng :)
Sånt gillar jag, att vara spontan och göra bara det som faller mig in.
Hur kvällen kommer att se ut är ännu oklart. Kanske blir att se nån film eller så.
Igår såg jag äntligen Precious! Har velat se den hur länge som helst, och den var verkligen precis så bra som jag hade trott. Rekommenderar den till alla som inte redan har sett den! :)

Nej, nu ska vi dra. Bye.

Hjälp med ordet!

Typ varje gång jag och Amanda åker buss så ser vi den här ordflätan, men ingen av oss kommer nånsin på vad det är för ord! Det är bara så irriterande, så nu behöver vi lite hjälp med det här.
Ser någon vilket ord det är?



Säkert vi som är tröga.. :D

Senaste shoppingen!

Har ju lovat er lite bilder från mina senaste inköp, så här kommer lite bilder:


Topp från Gina Tricot


T-shirt från H&M


T-shirt från Gina Tricot


Tröja från Gina Tricot


Tröja från H&M


Halsduk från Bik Bok


Nudie jeans från Jeansterminalen


Det var det. Ha en bra dag! :)

Sunday

Sitter och bloggar nu i väntan på att middagen ska bli färdig. Det blir potatisgratäng och grillad fläskfilé, gott ska det bli! 
Helgen har i alla fall varit klart godkänd. I fredags blev det LK där vi såg Miss Li och The Ark. Såg också en stund av Hoffmaestro. The Ark var klart bäst, även om det kanske kunde ha varit lite mer folk och liite mer drag ändå ;)
Tog en taxi vid 2/halv 3-tiden hem till Vocki o Solle för att sova där. Åkte sen hem till byn morgonen därpå.
Igår var det ju riktigt härligt väder, så då for vi en sväng på strandängsbadet i Kalix. Var första gången jag var där, så det var trevligttt! Fick dock några mindre trevliga utslag på kroppen där, men jag misstänker att det kan vara från solen. Fick nämligen några liknande utslag i Turkiet också.

Justja, tror jag nämnde i ett tidigare inlägg att ni skulle få se bilder på den senaste shoppingen. Har inte orkat fota än, men jag lovar - det kommer bilder snart ;)

Dags att käka. Ha det bra ♥

I'll be there for you, when the rain starts to pour.

Sitter och halvser på Vänner samtidigt som jag trycker i mig frukosten. Just när vinjetten till programmet började så kom jag på att den låten också brukade spelas på The Doors! Hela tiden är det nånting som påminner mig om Turkiet och får mig att längta tillbaka. Särskilt när jag är med amanda blir det mycket snack och framförallt skratt! Plötsligt kommer man på något helt sjukt som hände där och så håller båda på att dö av skratt.



Har nästan börjat fundera på att ta några minuter i solariet någon dag här framöver, för jag vill verkligen inte att den fina brännan man fick från Turkiet ska försvinna! Den har redan börjar blekna.. Vill egentligen inte alls sola solarium på grund av risken för hudcancer osv, men jag kan inte neka till att jag känner mig lite sugen, bara för att få ha kvar brännan ett tag till. Fast jag tycker ändå att jag har varit rätt duktig som har hållit mig borta från solarium det senaste året. Har inte solat en enda gång sedan skolavslutningen i nian faktiskt.
Nåja, jag får se hur jag gör :)

Här var man ganska brun, strax efter att vi kommit hem från Turkiet :)

Igår var jag med Amanda och shoppade i Luleå. Från HM fick jag med mig en svart/vit-randig tröja, en grå t-shirt med guldiga kedjor på och 2 baslinnen (ett svart o ett vitt). Sen blev det en halsduk från BikBok och lite annat småtrams från Åhléns och Parelle. Hyfsat nöjd ändå. Men i fredags var jag också en sväng på stan, så även då fick jag med mig 3 plagg (alla från Gina Tricot).
Lägger kanske in bilder på allt sen.

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila en stund, blir väckt alldeles för tidigt av djuren, men lika goa är dom för det ♥


RSS 2.0