No more modelling

Har inte orkat blogga på länge, men måste säga att mitt hår är den största orsaken till det.

Var i alla fall hårmodell för Toni&Guy i lördags.. Gick på stan förra veckan när två tjejer kom fram till mig och ville att jag skulle vara modell. Och ja, inte kunde jag ju säga nej till en gratis klippning, färgning och sminkning precis, så jag var med. Frågade dock noga vad dom skulle göra med mitt hår innan jag tackade ja, och hon sa att dom inte skulle göra något som jag inte var med på. Endast klippa ur det lite för att fräscha upp det typ. Sen sa hon också att dom bara skulle färga utväxten, men inte mer eftersom att jag har blont hår. Tyckte det lät grymt.

Efter lördagen kan jag säga att det inte var så kul längre. Mitt hår var färgat lysgult och avklippt till axlarna. Så jaa.. Vet inte ens vad jag ska säga. Är så jävla arg bara. Arg på frisörerna och arg på mig själv för att jag for dit. Orkar inte ens tänka på det mer, men det är svårt att bara släppa det när man ser sig själv i spegeln varje dag. Trodde bara inte att håret betydde såhär mycket, men nu vet jag verkligen hur dåligt man kan må bara på grund av sitt hår.

Ett som är säkert är då att jag aldrig mer tänker vara modell.

HOT ..?




Hahaha, vad tycks? såhär ser jag tydligen ut om 20 år. Behöver jag ens nämna att jag ser fram emot att åldras? ehm..

Blir ingen skola för min del idag. Har så sjukligt ont i halsen och kroppen värker som bara den. Kunde heller inte vara med och träna igår, vilket var synd, för det var uteträning. Såg så härligt ut att göra toetouch och spread eagles ute, barfota på gräs.
Åhh. Varför alla dessa förkylningar? Jag verkar då dra på mig allt.


nostalgitripp

Sitter och lyssnar/halvkollar på MTV såhär på morgonkvisten. Just nu spelas Rude boy med Rihanna. Ingen låt som faller mig i smaken direkt, men går väl att lyssna på i alla fall.
Snart blir det att bege sig ut i finvädret på en liten prommis. Sen ikväll blir det mest troligt bio! Dock ej helt bestämt vilken film vi ska se, men hur konstigt det än låter så bryr jag mig faktiskt inte så jättemycket om filmen när jag går på bio. Det är mer själva grejen att vara på bio som jag gillar, det är något speciellt. Mysigt på något sätt. Så nej, jag är ingen "filmmänniska". Musik är nog mer min grej.

Å, spelades nyss en Backstreet Boys-låt på MTV! I want It That Way var det. Vilka minnen man har till den låten alltså! Lyssnade så mycket på den när jag var liten.. Haha.


                                                   NOSTALGI! ;)

Långhelg!

Härlig dag idag! Underbart väder, fika och så ledighet nu på det. Det enda dåliga med dagen var nationella provet i matte A. Gick inte särskilt bra, men hoppas på ett G i alla fall!
Efter skolan tog jag en fika på Roasters med moa. Så härligt när de har öppnat uteserveringen! Blåste dock lite, men vad annat kan man vänta sig när man befinner sig i Luleå? ;) 



Nej, nu ska jag strax laga mat och sen hitta på något med amanda.




Ha en bra onsdag!



We don't need nobody to tell us how to be, we're the only ones.

Här kommer de bilder som jag utlovade för några dagar sedan. Blev inte så många, men ett par stycken i alla fall!
Vårens första hoppbilder ;)

Som vanligt är det bara att klicka på bilderna för att få dem större.


                                                     


                                                      


                                                       

                                                         
                                                        Oliver ville också va med ;)

Work it harder, make it better

Sitter och klinkar lite (eller heter det plinkar?) på min keyboard från typ 1700-talet. Fick den när jag fyllde år en gång för väldigt länge sedan och jag tror inte direkt att den var ny då, så ni kan ju tänka er vilken skruttis det är ;) Men lika kul är det att spela för det. Skulle dock vilja lära mig noter och sånt också. Har ju aldrig tagit lektioner eller liknande, utan bara spelat efter gehör, så det skulle vara kul att lära sig sånt.
Saknar mitt trumset lite ibland också. Sålde det i somras och fick några välbehövliga tusenlappar, så det är inget jag ångrar att jag gjorde, men ibland blir man sugen att spela.

Och i fredags var det ju då Valborgs. Hade middag med amanda, såg film och så vidare :) Synd bara att vädret var som det var, för då blev det ingen grillning. Kändes inte så lockande att sitta ute och frysa i regnet direkt, men en rolig kväll var det definitivt i alla fall, även om den mestadels spenderades inomhus vilket inte var planerat :)

Lägger in några bilder från kvällen senare idag, för nu måste jag byta om till träningen.


ha en fin söndag!

RSS 2.0