Stone me into the gro-o-ooove

Såg reprisen av fredagens Idol idag och har haft den här låten på hjärnan hela dagen sedan dess! Tur att den är bra, annars hade det varit jobbigt..

Stone Me Into The Groove

Hade en riktigt rolig halloween igår i alla fall med många skratt! Var först i Luleå på middag och sen efter det var det raka spåret mot Amanda. Där blev det film och en hel del svammel, haha. Sov hos henne också, kändes som att det var jättelänge sen sist, så det var kul. 

Ikväll tänker jag bara ta det lugnt framför tv:n. Om motivationen infinner sig så kanske det blir lite målning också. Har en uppgift till skolan som egentligen skulle ha varit inne för ett par veckor sedan, så jag borde verkligen jobba på den. Men äh, jag har ju hela lovet på mig ;)


Höstlov!

Gör som alla andra redan gjort och skriver: HÖSTLOOOOOV!
så ingen missar det ;)
Det kom verkligen lägligt, för så skoltrött som jag känner mig just nu har jag nog aldrig gjort förut.
Idag har det i alla fall varit en riktigt lugn dag. Hade först dans i morse och sen långt hål. Då stannade jag och Lena på dansmagasinet och tränade, lyssnade på musik och lite sånt.
Sen efter skolan gick jag och kollade på jackor, har haft min röda tre vintrar så jag började bli rätt less på den. Hittade en fjällräven till ett mycket bra pris, så jag är grymt nöjd! Dock är den inte så jättetjock, men man kan ju alltid ha en varm tröja under, så det borde inte vara några probs.

Ha ett bra lov, det tänker jag ha! ♥

Join the masquerade

Var på partaj i lördags, man skulle vara utklädd, så det fick bli en Rockabilly-aktig utklädsel för mig :) 
Såhär såg jag ut:



Var en jätterolig kväll! Jag och Lena blev dock lite sena eftersom vi satte oss på fel buss när vi skulle till Hertsön, haha. Vi märkte det först när vi var vid Kvantum, så vi fick hoppa av där och stå och vänta en kvart typ på nästa buss. Lite klantigt, men man fick sig ett gott skratt i alla fall :D





Movies

Gick med Lena en sväng på stan efter skolan idag. Var in på Hemmakväll och kollade på filmer, de hade massor för 19 kr/st så jag köpte två: Fish Tank och Valentine's Day. Blir att se någon av dem imorgon kanske.




Nu sitter jag och äter choklad och halvser lite på Förkväll. Ska snart försöka ta tag i matten och plugga lite. Sen måste jag skriva på min berättelse. Den ska vara klar imorgon och jag har inte ens kommit halvvägs än. Blir att tokskriva ikväll :)


Ha en bra kväll!

'Cause I'm leaving om monday morning

Äntligen en lugn stund. Måndagar är så sjukt jobbiga! Börjar 8.15 och slutar 17.00, mördardag alltså..
Sen är bussen hem alltid jätteseg, så är inte hemma förrän halv sju. Kan lova att magen skriker rätt högt efter mat då. Har varit hungrig sen typ 11 imorse, men har inte haft tid att springa upp till fiket och köpa en macka. Har typ 10 minuters rast mellan alla lektioner idag och dessutom är de i olika skolor, så man hinner inte mer än att springa mellan. Typiskt nog är det alltid skitmat i skolan just på måndagar så man blir knappast mätt av den heller.
Å, vilken gnällspik jag är, men jag blir verkligen less på dethär! :) 

Haha, intresseklubben antecknar eller? ;D Knappast... 

Här kommer lite skön musik i alla fall:

Mando Diao ♥







F-f-f-friday

Oj, vad dålig jag har varit på att blogga sedan jag kom hem från Florida! Har inte ens berättat vad jag har gjort, lagt upp bilder eller nåntig. Det kallas att vara lat.

Har i alla fall haft helt underbara veckor där borta. Var bland annat på Universal studios och Kennedy Space Center.
Universal var helt grymt! Såg Shrek i 4D, lite annat i 3D och åkte en massa roliga karuseller. Sjuukt roligt var det i alla fall. Kennedy Space Center var också sevärt. När vi var där så höll dom på att spela in en film. Minns inte om det var Transformers eller Terminator, blandar alltid ihop de två namnen, men nån ut av dem var det iaf. Lite kul att se faktiskt. Sen har det blivit en hel del sol och bad, surfing och ett besök i USA's äldsta stad St. Agustine, som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Älskade maten! Och det bästa av allt var nog pannkakorna till frukost, åt oftast på IHOP (International House Of Pancakes) Älskade också amerikanarna! Härligare, mer sociala och trevliga människor får man nog leta efter ♥

Fler bilder finns på Facebook.

Sen är jag så glad över att jag fick se delfiner! Stod på balkongen en kväll och fick se några delfiner hoppa där ute i havet. Sen såg vi också en alligator i ett dike och ett bältdjur vid vägkanten :)


Sen när jag åkte från Arlanda satt jag på samma plan som Grease-gänget, med Marie Serneholt, Sebastian Carlsson, Sara Sommerfeld, Nour El-Refai, Janet Leon, Ewa Fröling.. mfl. Lite kul :)


JETLAGGAD..

Ja, då var man hemma i Töre igen efter en lååång resa. Känner mig helt snurrig på grund av alla tidsskillnader och för lite sömn. Har varit vaken sedan klockan 2 på onsdag natt (amerikansk tid) och har fortfarande amerikansk tid i mig, men ska försöka vara vaken hela kvällen så att jag ska komma in i den svenska tiden så fort som möjligt.
Har i alla fall haft en grym resa och vill tillbaka till USA så snart det bara går! 
Blev ett kort inlägg, men jag orkar inte skriva mer nu, utan uppdaterar kanske imorgon istället med bilder osv.


My missing puzzle piece

Sitter på rummet och lyssnar på musik. Just nu är det Taio Cruz - Dynamite som spelas, rätt härlig låt faktiskt.
Klockan är halv nio här, funderar på att gå ut till bubbelpoolen en sväng (om nu inga andra e där). Känner för lite "egentid", vilket kan behövas eftersom jag har människor omkring mig hela tiden. Ibland är det så otroligt skönt att bara få vara för sig själv och fundera på allt mella himmel och jord. Igårkväll gick jag ner på stranden och läste lite ur L.A. Candy av Lauren Conrad som jag köpte här på BOOKS-A-MILLION. Fick också se solnedgången vilket var mysigt. Blev dock inte så mycket läsning eftersom jag hade så mycket annat i tankarna. Kom bland annat ett par killar dit, och en av dem flög klapp ner i backen när han skulle stalja och hoppa över nån jäkla lampa. Haha, då fick jag mig ett gott skratt :)

Idag har jag varit till en stad som heter St. Agustine. Den ligger typ 8 mil från Daytona Beach och ska tydligen vara USA's äldsta stad. Var riktigt mysigt där med små caféer och parker här och var. Fanns också ett superfint college där, så det kan vara ett framtida alternativ ;)

Men nu ska jag nog dra mig ner mot poolen. Hoppas att badvakten e där, han e helt sjuuukt snygg, haha.

Ses! ♥




RSS 2.0