På andra sidan Atlanten

Har vaknat för en stund sen. Klockan är halv åtta på morgonen här :) Har fortfarande inte riktigt ställt in hjärnan på rätt tid än, men det kommer. Igår var det i alla fall riktigt varmt här! Luftfuktigheten är också hög, så det är rätt kvavt, men skönt! Gårdagen spenderades vid poolen, nere på stranden och i lite affärer. Hittade en jacka och en tröja för 39 dollar (typ 270 svenska kronor). Det mesta är mycket billigare här än hemma, köpte t.ex. en stor Ben and Jerry's för 25 kronor :)
Käkade också en riktig amerikansk frukost igår nere på Denny's. Fick världens fetaste våffla med glass och lönnsirap, scrambled eggs, bacon och lite annat smått och gott för en billig peng.
Det jag tycker är så häftigt här är att allting känns som en film. Man känner igen allt från filmer och tv-serier så det känns helt overkligt att vara här på riktigt!

Finns så mycket mer att berätta, men det får bli en annan gång, för nu ska jag gå och göra mig lite frukost.
Men ni får ha det så bra där hemma ♥

America, here I come!

Fick ett mindre trevligt uppvaknande i morse. Blev väckt av pappa som kommer inrusande och säger att mitt pass är borta. PANIK!
Hade sovmorgon till 11.50, men hoppade förstås upp ur sängen på en gång (05.30) och började rota runt i huset. Hittade det i alla fall tillslut, på ett minst sagt udda ställe. Tur det, för jag vet inte vad jag hade gjort annars, kan inte ens tänka på det!

Åker i alla fall hemifrån vid 3 i natt, så ska försöka gå och lägga mig hyfsat tidigt ikväll. Kommer dock bli svårt eftersom jag har en hel del kvar att göra. Men jag måste säga att jag faktiskt har varit ganska duktig på att packa den här gången. Har tagit med mig rätt lite kläder så att jag ska ha gott om plats för mer. Ska bli så kul att få shoppa där! Victoria's Secret, Macy's, Abercrombie & Fitch, American Eagle... aaaaah ♥ Hoppas också på att få springa in en sväng på Forever 21 i Orlando!

Ska gå och packa det sista nu, men ha det bra alla här hemma! Kommer att ha med mig datorn, så blir förmodligen lite uppdatering här på bloggen :) Ses i Oktober.



Amanda is in the building

Hej, Amanda här och tänkte ta och skriva lite i Ewe's blogg! 

Ewe stack precis upp och skulle skicka några bilder, har ingen aning om vilka men det bådar inte gott tror jag. Annars kom hit för ett litet tag sedan, måste ju hinna vara med henne innan hon far till USA!!! Hon kommer vara borta i 2 hela veckor och jag kommer vara grymt avundsjuk på henne, för jag vill också till USA men på andra sidan landet. Tror nästan jag måste be henne surfa bara för att jag vill veta allt om det sen, hehee :D

Undra vad vi ska hitta på efter det här, jag blev lite sugen på att spela Eye toy. Ett spel som Ewe har, men innan det blir det nog att titta på "Halv åtta hos mig" eftersom jag vet att Ewe gillar att se på det. Själv tycker jag det är roligt att se på det också, men sen gillar jag och försöka gissa vad dom andra ger för poäng till varandra. Jaa, detta får bli allt för idag, men vem vet kanske kommer jag tillbaka någon dag? 

Snodde en liten bild från Ewe's dator, på oss två i Turkiet!

I will follow you into the dark

xoxo

Amanda

Packa, packa, packa

Har bara en skoldag kvar nu innan man sticker utomlands! Imorgon har jag bara en lektion, så det känns riktigt skönt :) Kommer dock missa en hel del i skolan, men det är sånt man får ta.
Ikväll blir det i alla fall att umgås med Amanda, för sen kommer vi ju inte att ses på ett tag.
Ska börja packa lite ikväll också, resten gör jag imorgon. Ska verkligen försöka att inte ta med mig så mycket kläder, för jag vill ha mycket plats kvar i resväskan :) Har en tendens att överpacka. Till Turkiet tror jag jag hade hela garderoben med mig! Liite för mycket kläder kanske.. Använde knappt hälften av allt. Men jag är en sån där "för-säkerhets-skull-människa", packar med mig en massa skrot bara ifall att man skulle behöva det. Men, det får jag verkligen inte göra det den här gången.

Nu ska jag se gårdagens avsnitt av "Lite Sällskap" på kanal5 play.

Ses!

JOHNOSSI

Fick veta av Moa idag att Johnossi kommer till Luleå i December!

OM JAG SKA VA DÄR!!

Har försökt välja ut fem favoriter. Svårt, men dessa blev det:


What's The Point

18 Karat Gold

Party With My Pain

Dead End

Glory Days To Come


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

The Perishers

Sitter och försöker plugga lite till engelskaprovet, men det går sådär. Lyssnar samtidigt på detta grymma band, så jag har lite svårt att koncentrera mig på läxorna. Lite synd faktiskt, att jag inte kan plugga och lyssna på musik samtidigt alltså. Har alltid envisats med att göra det ändå, men då går det inte alls bra med pluggandet. Tror det beror på att när jag lyssnar på musik så "försvinner jag verkligen in i den" helt, så då kan jag inte riktigt koncentrera mig på annat.
Haha, vad djupt det där sista lät, men jag visste inte riktigt hur jag annars skulle formulera mig ;)
'
My Heart - The Perishers
'
Sway - The Perishers
'
Trouble Sleeping - The Perishers

'
Lite kul att de är från Umeå också tycker jag :)


Hey, I put some new shoes on, and suddenly everything is right.

Har inte visat er mina nya skor! Blev ett spontanköp i fredags efter skolan när jag sprang in på Scorett. Hittade dessa godingar för endast 450 kr och det tyckte jag var ett kap ;)
Hade egentligen tänkt mig ett par svarta kängor, men när jag såg dessa så kände jag att bruna nog ändå var snyggare.
'



Love 'em ♥



Sovmorgon

Har sovmorgon till 11.50 idag, riktigt skönt. Sen slutar jag halv två också, så onsdagar är det verkligen inget fel på ;)
'
Idag är det i alla fall bara en ynka vecka kvar till jag far till USA! Längtar så sjukt mycket. Funderar om man ska prova surfa eller inte, känns nästan som att man måste prova när man väl e där, men jag får se. En sväng till Disney World blir det då i alla fall! :)
'
Bilder från google.

 


Grattis!

Igår fyllde pappa år! alltså den 11 september ;o Lite läskigt tycker jag, men hur som helst - grattis i efterskott papaa!
'
Har världens bästa föräldrar ♥

Zzzzaturday

Lördag idag då. Veckorna har börjat gå helt sjukt fort nu när skolan kommit igång! Tror bestämt att det här var en av de "skrattigaste" veckorna på länge, har verkligen skrattat typ hela tiden. Särskilt på historielektionen, den var galen.. :D
¨
Idag blir det i alla fall att umgås med Amanda som har varit sjuk i ett par dagar. Blir eventuellt att se någon film eller så :)
¨
Här kommer en låt som jag verkligen har fastnat för på senaste tiden.
Sommarkänslor or what?! ♥

RSS 2.0