HEEEELG

Sköööönt med helg! Hade dans från 8.15 till typ 14.00 idag, så jag har haft en rätt rolig dag. Uppvisningarna gick däremot sådär. Den första gick bra men den andra gick typ..... inte bra, haha! Råkade sparka Therese och sen kom vi lite av oss i räkningen och så blev det..... inte bra. Men då hade man något att skratta åt sen iaf! hahaha.

Igår var jag på tjejkväll i Piteå med Lena och Moa. Käkade på Max, fikade på Krokodil, kollade i affärer och svammlade en hel del (som alltid) ;) Moa blev tvåbarnsmamma och jag fick en krokodilbebbe. Lena bidrog med ett och annat roligt citat, haha! 
IKEA BARNSLIG KROKODIL

Foundations

My fingertips are holding onto
The cracks in our foundation
And I know that I should let go, but I can't.

I know I should forget, but I can't.



mornin'

Har nyss vaknat. Pappa bygger på taket, så det är inte det lättaste att sova. Mår skiit idag. Förkylningen verkar inte vilja ge sig alls, har både näsa och hals igenstockad så det går knappt att andas. Trist att man skulle bli sjuk just på lovet bara... Nåja, hoppas det hinner gå över tills vi sticker till London i alla fall!

Ses

Happiness

Åh, lycka är att vara vaken och lyssna på Shout Out Louds klockan 05:25 trots att man har påsklov ♥



Tebax!

Sjuuukt dålig upptadering här de senaste veckorna, men jag har haft rätt fullt upp, och när jag väl har haft tid så har jag inte haft ork :)
Har i alla fall hänt väldigt mycket sedan jag sist skrev, men jag tänkte fatta mig kort och bara nämna några saker.

Har fyllt 18. (Hade för övrigt världens bästa födelsedag med fika på T.A. med tjejerna och massa annat mys).
Har firat med Amanda. Fick jättefina presenter, bl.a. en biobiljett till "Hur många lingon finns det i världen?" som vi var och såg typ.. förra veckan? Riktigt härlig film iaf.
Har firat med Moa, Ronja och Lena här hos mig förra helgen. Fick jätteroliga och fina presenter av dem också, bilder kommer ;)
Har även gjort bort riskettan på körskolan, riktigt skönt!
Sen har jag tyvärr också dragit på mig världens dunderförkylning, men jag är bättringsvägen, så rösten kommer nog tillbaka snart (hoppas jag).

Ja, mer orkar jag inte skriva, men bilder kommer som sagt upp... nån gång, så håll till godo ;)

Yesterday was a good day

..Trots att jag missade mitt utv. samtal. Jag glömde helt bort det, och kom på det igår kväll. Tror inte min mentor kommer vara allt för glad på mig idag.
Nåja, annars var dagen mycket bra. Sjukt soligt och skönt, sv-prov som gick bra, sydafrikaner på historielektionen vilket resulterade i en timmes snack och alltså inget prov.
Idag har jag sovmorgon och behöver inte åka in förrän 8.50. Då har jag bara körlekke och sen bild. Skönt! :)



Suddenly I see

Idag står inte mycket på agendan. Ska strax ta tag i bombnedslaget på övervåningen (även kallat mitt rum), sen fortsätta med mitt kollage och efter det har jag inga fler planer. Borde göra läxor, men det är ju helg. No homework on weekends!

Intressant, ja...
Lezzzzzzz chey today




saturrrrday

Det blev ingen fortsättning på "dag-listan" den där kvällen, och inte heller satt jag med näsan i historieboken. Fastnade med något annat helt enkelt, så jag fortsätter med den ikväll istället.

Nu ska jag snart in till Luleå och övningsköra, men jag måste bara visa detta först.


Vilket jäkla härligt bröllop!

RSS 2.0