Back to reality

Kom hem från underbara Kos i lördags. Hade en superhärlig vecka där borta! Nu sitter jag och lyssnar på musik som man dansade till på bargatan - det får mig verkligen att längta tillbaka. VILL UT OCH DANSA OCH TRÄFFA MASSA FOLK IGEN! Ååh... Får alltid typ världens ångest när jag kommer hem från en resa, för då känner jag verkligen hur tråkigt det är här hemma. Blev ju inte bättre när skolan började igår heller. Är så less på att allt bara snurrar på, varje dag ser i princip likadan ut. Hatar det. Men, nog om det. Här kommer lite härlig musik som spelades en hel del nere på kos! Bilder kommer upp så fort jag har tagit tummen ur och lagt in dem på datorn :)

Avicii - Fade Into Darkness


David Guetta - Little Bad Girl


Chris Wills - Louder 


Sak Noel - Loca People


LMFAO - Party Rock Anthem

vamos a la playa

CHACHA BLOGGEN. Jag har nyss varit ute och provkört pappas nya bil! Eller nya var väl kanske att ta i... Den är från början av 70-talet. haha. Men ny här på våran gård är den iaf. Han har visst köpt den av någon för 2000 kr, fast vad han ska ha den till vet jag inte. Den är svintrög att köra eftersom den varken har servostyrning eller servobroms, men den rullar iaf ;)

Och vad gör jag nu? ja, nu sitter jag bokstavligen och trycker i mig chips och dipp. Note to self: Alldeles för sällan jag köper dipp till chipsen... Hur som helst är jag också ganska nyss hemkommen från luleå där jag inhandlade en massa krafs och nödvändigheter till fredagen! Stötte även på lenis på stan, som även hon åker utomlands på fredag och skulle handla lite smått till dess, så jag fick lite sällskap på stan. Myycket trevligt! Vi råkade även ut för en ganska rolig apotekare. Kan säga att jag än en gång höll på att börja skratta när jag absolut inte borde, men, jag höll mig ganska bra ;)

Nä, nu är det dags att ta tag i tvättningen, men först - en låt som verkligen får mig att tagga till greeeeeece!


Skulle gärna skippa alla "snygga" tjejer som åmar sig genom hela videon dock ;s


counting days

WIOOOOOOOH
På fredag sticker vi till kos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ska bli så SKOJ!

Det har inte rikitgt slagit mig förrän nu.
Imorgon ska jag ta svarta blixten och gasa iväg till luleå, eventuellt kalix, för att inhandla lite smått som jag ska ha med mig. Tvivlar dock på att kalix kommer ha det jag behöver, men det vore ganska smidigt att köra 2,5 mil ist för drygt 5. Men, what to do när man bor i en håla.




Nu kan du få mig så lätt

Är så glad att jag har fått se håkan i helgen! Min största idol när jag var lite yngre :)




Den här var helt grym live.

Och alla bara pratar 
"är det sant" och "jag har hört om dig" 
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen 
Neonskyltar på gatorna 
sänder ljus till mig och skatorna 
Alla dansar, och jag tänker 
är du också själv? 
Var är du ikväll..



RSS 2.0