Funderingar

Tänkte bara börja med att säga att detta skulle ha publicerats igårkväll, vilket det inte gjorde av någon anledning.

Sitter och lyssnar på musik samt funderar över allt mellan himmel och jord. Idag känner jag mig nästan lite djup, brukar bli så när jag är rastlös och befinner mig i jordens största håla (fast typ minsta till ytan). Ja, jag är alltså i Töre för tillfället, åkte hit med mamma igårkväll. Beger mig däremot tillbaka till Luleå imorgon för här finns ingenting att göra. Trevligt att träffa familjen och djuren, men nu har jag ju gjort det så då känner jag mig nöjd för den här gången.

Jag har kommit fram till att jag behöver förändring hela tiden och har jättesvårt att binda mig vid saker. Så fort saker börjar ske på slentrian så måste jag börja på nåt nytt. Kommer typ aldrig kunna ha ett och samma arbete i flera år, skulle bli så fruktansvärt less. Därför passar det mig skitbra med två månaders studier oktober-december, problemet är ju bara vad jag ska göra när jag kommer hem. Blir väl lite duttjobb här och duttplugg där fram tills att jag är 30. Nä, det kommer aldrig att bli något seriöst av mig, kommer aldrig kunna binda mig vid nånting, varken män eller jobb eller städer eller nånting. När jag är 50 sitter jag väl i en lägenhet på månen med mina två katter, utan barn, jobb eller nånting. Bara för att prova nåt nytt. Haha, fast i och för sig skulle man väl snarare sväva i lägenheten än sitta. Nä, shit vad oseriöst det blev. Eller så får vi väl se om sisådär 30 år, kanske jag chockar och fortfarande bor i Luleå, i villa, med man, två barn och volvo.
 

Taggar till ikv!

 

Living young and wild and free

Haha, vilken galen helg! 12-13 timmars festande i lördags med moa o lena, hade sjukt kul, däremot hade man väl kunnat radera vissa bitar men utöver det var det som sagt riktigt bra. Började med drinkkväll hos moa, sedan hade vi tänkt bege oss mot musikens makt, men vädret var ju inte det trevligaste så vi sket i det. Gick istället på olivers och sedan drog vi vidare på efterfest i nån villa på mjölkudden. Kom hem typ 8 på morgonen och då slaggade jag och moa hos mig.
Mot eftermiddagen cyklade jag in till stan och käkade pizza på floras med lena, slog mig även hur fruktansvärt onyttigt jag har levt i helgen. I fredags blev det maxmat till lunch och kebabhuset till middag, färdigmat, godis och chips i lördags och så pizza i söndags. Plus lite alkohol på det. Trevligt.

Foto: Drinkkväll!

Och så låtsas vi att de smakade lika bra som de ser ut ;) fast å andra sidan ser de inte ens goda ut, haha




Joel kinnaman <3

Hahaha, så bra!


Jää

Befinner mig i Töre at the moment, kom hit igårkväll för att skriva ut mitt visum samt fara till Haparanda på IKEA med min kära mor idag. Helgen har varit riktigt bra! Blev som sagt rätt fullspäckat i fredags då jag först var på stan med mamma, sen lunchade med lena, sen hem och iväg till polisstationen, hem igen och fixa pappersarbete, sen cykla tillbaka till stan för att umgås med lena och njuta av solen och (icke att förglömma) varsin LYXSHAKE i norra hamn. En mycket trevlig dag och kväll :) Fick även ett samtal av en vän jag inte träffat på väldigt länge och sånt uppskattar jag verkligen - att man inte "glöms bort" typ ♥



Avslutar med en alldeles nytagen bild, haha. Hittade den på mamma och pappas dator.

Torzzzdag

Sitter i läggan och ska strax kolla några avsnitt av Paradise. Imorrn är jag ledig så då blir det en fullspäckad dag! Ska bl.a. på stan, ut en sväng på storheden, ansöka om visum till USA, fara till polisen och fixa kopia på mitt pass samt greja med massa annat pappersarbete. Men det blir kul!
Helgen blir däremot lugn, mest troligt. Däremot blir det Musikens makt nästa helg, Krunegård och Little Marbles spelar!!!! Ser fram emot det!

LK i lördags var också nice, hade svinkul! Började hos moa i norra hamn med henne och co och begav oss sedan in på området kring halv 11. Besökte kafelinos klubbtält en sväng och såg Kapten röd. Haha, älskar att jag och moa startade dansgolvet inne i klubbtältet! Alla var för mesiga och stod/satt bara vid borden så vi gick fram till scenen och skakade loss, minuten efter var dansgolvet fullt ;)
Träffade även massa härligt folk och råkade ut för ett roligt raggningsförsök av några stockholmare mot slutet av kvällen, hahaha.

Blev ju en smärre roman det här.. Nåja, vi hörs ;)

RSS 2.0