Follow you

 
Utan tvekan en av mina favoritpartylåtar just nu! Så braaaaaaa



Honey, I'm home!

Kom alltså hem igen förra onsdagen. Vill bara tillbaka hela tiden! Saknar sol, bad och varma stränder. Och alla underbara människor man lärt känna såklart ♥ Har utan tvekan varit de bästa månaderna i mitt liv och även om det låter klyschigt och töntigt så måste jag säga att jag växt himla mycket som person också. 
Jättekul att komma hem till vänner och familj också såklart, men jag hade gärna tagit med mig alla dem och åkt tillbaka istället ;)
 
 
Omöjligt att beskriva hur vackert det är där, så hittade en film på youtube som visar runt lite i waikiki, där jag bodde :)
  

Fortfarande på andra sidan jorden

Sitter vid poolen och ska snart ta ett dopp. Blir ett snabbt inlägg här för jag har inte mycket batteri kvar i mobilen. Hursomhelst, har det fortfarande riktigt bra här borta. På fredag ska jag testa på shark cage! Man hissas ner i en bur i havet och så får kommer hajarna ;) blir nog feettt. Funderar på att åka iväg till walmart snart och shoppa massa billig skrot, haha. Mer än så hinner jag inte säga, för nu dör min mobil när som helst. Men ni får ha det så bra i vintersverige!

RSS 2.0