Inlägg från igår

Ja, detta skulle alltdå ha publicerats igår, men hade inte gjort det av någon anledning.

Vart fest hos ronjas pv och sen utgång på Allstar igår. Skoj! Gick och la mig kring 4 och klev sen upp klockan 7 i morse. Haha, vilket cp. Mådde dock inte så bra då, men man mår som man förtjänar antar jag :) Ska strax springa iväg och köpa pizza, har haft helt sjuka cravings efter det hela veckan, så nu tycker jag att jag förtjänar det!


Ha en fortsatt bra söndag hörrni!

Hola chicas!


Okej, så vi bor på världens finaste, femstjärniga hotell med en queen size-säng, 6 feta dunkuddar, duntäcke och dunmadrass. Men ändå vaknar jag halv 6 och kan inte somna om. Halv sex! Galet ju. Amanda sover så jag funderar på att strax gå upp och börja fixa mig, för att ha något att göra :p sen blir det hotellfrulle och Köpenhamn!!!
See ya later alligatorzzz


FYFAN VAD JÄVLA SUUUUUUUUUUUUUUURT

.

Hej alla mina miljontals läsare

Sitter just nu och käkar och lyssnar på Adele. Bra kombo måste jag säga.
Efter att bokstavligt talat ha plöjt igenom berget av disk på min diskbänk, städat, handlat och lagat mat i form av quorngryta med cous cous tycker jag att jag förtjänar en chokladkaka. *klappar mig själv på axeln*
Snart ska jag iväg och kolla på en ny dator, min gick ju som bekant sönder förra veckan. Inte ens tekniksnubbarna på stället där vi lämnade in den fick igång den. Haha, stackarn levde ett hårt liv ;)


My heart is refusing me

Min dator har pajjat, därav den extremt dåliga uppdateringen. En vecka sen den gick sönder idag och jag kan knappt förstå hur jag klarat mig, haha! Helt sjukt hur beroende man är av den egentligen. Tur jag har min iphone iaf så jag kan kolla Facebook lite då och då ;)
Måste bara dela med mig av en lite kul grej jag gjorde igår, dum som man är. Skulle göra klyftpotatis och använde min potatisskalare från Ikea för första gången. Tyckte den var jäkligt trög, men tänkte att det var Ikea-kvalla... Kämpade mig igenom alla potatisar och när jag väl var färdig (tog väldigt lång tid) så upptäckte jag såklart att plasten fortfarande satt på!!! Snacka om att jag höll på att dö av skratt. Så typiskt mig.


127 dagar kvar!!! (typ)

Till STUDENTEEEEN!! Längtar helt galet mycket!




RSS 2.0