30 jan

Back in Luleyo då. Eller kom hit igårkväll, men, hursomhelst - skola från 12.40 - 14.45 idag, chilllll! Sen har jag bara städat, diskat, handlat och glott lite tv. Haha, så duktig jag låter (minus tv:n då ;)) Funderar på att läsa lite hinduism sen, hör och häpna! Men vi får se om det blir av, kanske "råkas" somna istället som jag gjort så många gånger förr när jag funderat på att ägna lite tid åt plugg.

En random bild på det

konfa (-08?)


Girls just wanna have fun

Ska strax iväg och handla lite käk och sen blir det en sväng förbi sis på Björks. Tidigare idag var jag som vanligt på skolan och efter det blev det en 3 timmars-fika med girlsssen på T.A. Helt sjukt, men nu är jag sötsugen igen!

I lördags var det fest hos mig och sen blev det utgång! svinkul hemma hos mig, men på kafelino var det väl lite segt, men ändå helt ok.
Sen på söndagsmorgonen begav jag mig "hem" till Töre där även Vocki och Solle befann sig. Blev gomiddag och kortspel bland annat. Fick även träffa mina små ♥:an :))) 

Från lördagen





Strike a pose and SMIIIZE!

90% av bilderna var så jäävla flummiga så dessa 3 är de mest normala jag kunde hitta, haha.



The concept

Var ett tag sen jag gjorde ett musikinlägg, så jag tyckte det var på tiden!

Ett band som jag föll som en fura för efter jag hörde deras debutsingel "Damn!" (då de för övrit hette Concept Store) är The Concept. Att sångaren, David Larson, är helt sjukt snygg gör ju inte saken bättre ;)
De påminner dessutom mycket om franska bandet Phoenix, som jag vill minnas att jag skrivit om förut här på bloggen. Hursomhelst - ett riktigt bra band.



SJUKT SNYGG och SJUKT BRA.




You shoot me down, but I won't fall, I am titanium

Är så glad, för idag får jag träffa mina ♥:an!









Det var det här med självdisciplinen igen


at school


Ett tråkigt idag-har-jag-gjort-inlägg

Hey! Sitter i min lilla lägenhet och käkar vindruvor och dricker äppeljuice. Så himla skönt att vara här tycker jag, älskar att få vara självständig och känna mig vuxen :)
Idag har då första skoldagen avklarats i alla fall och det var inte alls farligt, kändes faktiskt rätt kul att vara tillbaka och träffa alla! Hade däremot ett FETT hål från 10.30 ungefär till 14.40, så jag och tinus köpte lite käk på Max och sedan åkte jag hem till lägenheten och sällskapades av amanda. Efter det begav jag mig in till skolan igen för att ha rättskunskap och senare blev det sväng på stan med lena, moa och moas friend!
Nu ska jag snart ge mig ut och fota lite mörkerbilder till en fotouppgift i fotografisk bild-kursen.

Här har ni en bild jag tog här om dagen till samma uppg. Behöver bara två till nu!


:)

Tumblr_lxcc35wczb1r61ts6o1_500_large

.

EN TILL SAK JAG SKA UPPNÅ UNER 2012 - SLUTA VARA EN SÅN JÄKLA CHICKEN !!!!

New year, new eating habits

Har inte haft några särskilda nyårslöften i år, men har väl tänkt att jag ska försöka äta lite bättre under 2012 i alla fall. Gjorde det inte till något "löfte" eftersom jag vet hur svårt jag kommer ha med det, och då kändes det bara onödigt om jag ändå kanske inte kommer hålla det. Men jag ska helt klart ge det ett försök. 
Det innebär absolut inte att jag vill äta mindre skräp och gå ner i vikt, för det vill jag inte, utan att jag ska äta mer varierat och framför allt bli bättre med lunchen, för att snarare gå upp i vikt.

Börjar med amerikanska pannkakor till frukost ;) YUM


Dessa åt jag på IHOP i Florida, så sjuukt goda.



2012

Har inte bloggat något under varken jul eller nyår, men kan meddela att både julen och nyår har varit super. Fick fina julklappar och mycket bra sällskap under nyår! 

Lite bilder från nyår


I min lagg

Korkproblem, hahaha

RSS 2.0