In Töretown

Hade egntligen inte tänkt fara till Töre i helgen, men eftersom att mamma var i luleå igår så tänkte jag att jag lika gärna kunde åka till Töre med henne och stanna tills idag. Kör tillbaka min bil till Luleå senare idag, eftersom den har varit här under veckan. Sen blir det utgång med da gääng! ;) Ska bli så kul för det var länge sedan vi var ut allihopa tillsammans. Har annars blivit rätt mycket festande de senaste veckorna så jag känner att man kanske borde ta det lungt ett tag. Men å andra sidan: man är ju bara ung en gång! - Alltid ett vinnande argument.




En bild på mig som Gene Simmons i nian, som jag hittade på m o p's dator.
Hade dock inte täckt över ögonbrynen där än ser jag, haha.

Tjaho

Bloggar från mobilen och halvkollar på debatt (mamma är hos mig, därav programvalet) ;)
Min dag i övrigt har bestått av ett tandläkarbesök imorse, en bildlektion, en piteå-tripp med 3 goa girls och nu då besök av mamma som även hade med sig min studentklänning som hade kommit! NÖJD. Ska strax sova och är om än möjligt ännu MER nöjd över att inte ha någon psykologi imorgon bitti ;)

Nighty mates!


And it's hard to dance with a devil on your back, so shake him off

En låt som jag lyssnat mycket på de senaste månaderna är Shake It Out med Florence + The Machine.
Love it.




I am done with my graceless heart
So tonight I'm gonna cut it out and then restart
Cause I like to keep my issues drawn
It's always darkest before the dawn

Alltså

David Beckham är ju bara för H-O-T. Och rolig!






Mars = sommar?

Ja, om det ändå vore så väl. Men vår är det ju snart i alla fall! Provade massor av sommarkläder igår och gissa om man börjar längta efter att springa runt i jeansshorts, bruna ben och linnen - utan att alltid behöva ha en kofta över!
Samtidigt känner jag mig bara mer och mer stressad när tiden går nu, eftersom jag fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska göra efter gymnasiet, och sista ansökningsdag till högskolor osv är nån gång i april. Lite panik kanske. 
Sen vet jag heller inte vad jag ska göra i sommar, stanna i Luleå eller sticka iväg och jobba? Ännu mer panik!
Usch. Får ont i magen när jag tänker på sånt här, går typ och väntar på att det ska lösa sig av sig själv, men det gör det ju tyvärr inte. Får försöka se till det positiva istället - Ju längre tiden går, ju närmare kommer vi sommaren :)


Turkiet ♥

RSS 2.0