ÅHH

Vad less man blir bland! Hade knåpat ihop värsta inlägget med massa musik igår, men när jag skulle publicera det så stod det att det var nåt fel på sidan. Gick heller inte att spara som utkast, så jag bara minimerade sidan och tänkte publicera lite senare. Funkade såklart inte. Då loggade den istället ut sig när jag klickade på publicera och inget hade sparats. SKITHÖG. Nå, får göra om det nån gång när jag orkar.

Idag ska jag iallafall vara hundvakt! Tror jag och oliver ska hänga nere på stranden här nedanför om det blir fint väder. Sen kanske vi promenerar in till stan och köper en glass och ett ben ;) 

Liten oliv :)

Yum-o!

De här måste jag helt klart göra i sommar! Fruktiga och läskande, ser ju sjukt goda ut.
Raspbery beer cocktail
Raspberry beer cocktail


Blackberry sage cooler

Khadidje

Haha, åååh, jag gillar ana gina som khadidje. 




"Ellö, jagg vell bestelle den dåårta den text"
och så kristian luuk som håller på att dö i bakgrunden! hahahah

I love being the annoying neighbor

Mina grannar måste hata mig vid det här laget som jag pumpar musik varje kväll, hehe... Men ikväll pumpar jag för att fira att jag ÄNTLIGEN skickat iväg slutgiltliga ansökningen till USA, känns så grymt skönt att ha gjort bort det nu. (Var tvungen att komplettera min ansökan eftersom jag hade glömt att skicka med passkopia osv förra gången jag skickade in ansökan).
Om typ en timme kommer min kära mor förbi hit så jag borde väl strax riva runt ett varv och städa lite ;) Sen mååååste jag tråkigt nog plugga psykologi och efter det blir det supersen middag i form av prästsoppa som mästerkocken själv ska tillaga.

Ha en bra kväll peeps.


skjorta, kavaj och rrröda byxor, rrröda byxor, rrrrröda byxor

Kom hem från stan för en stund sen. Fikade på Mat och prat, pluggade lite law samt shoppade lite med lenis! Mycket härligt väder idag också, skönt att slippa frysa arslet av sig så fort man går utanför dörren.
Nu ska jag gå och fixa lite käk och sen blir det nog att skriva klart mitt proposal till engelskakursen, känns som att jag borde vara duktig och göra det ikväll :)

Och angående rubriken - don´t ask, haha. Har försökt att få den ur hjärnan i ett par timmar nu, utan resultat.




New girl

Jag brukar sällan finna någon underhållning i Amerikanska komediserier, är snarare typ allergisk mot dem, särskilt de med fejkskratt i bakgrunden - VÄRSTA jag vet. Men, jag måste säga att den hyfsat nya serien "New Girl" som går på 4:an faktiskt är ett undantag. Tycker huvudkaraktären Jess är svinkul!
Ett litet tips om ni inte sett det än ;)


eyy

Idag har jag verkligen inte gjort nånting. Bara sovit, käkat chips (FICK 3 MAXIPÅSAR I FÖDELSEDAGSPRESENT AV DA GÄNG) och kollat tv. Utöver chipsen fick jag även martiniglas, cosmo- och strawberry daiquirimixers och drinkparaplyn i present :D
Snubblade in i lägenheten kring halv åtta i morse efter en mycket trevlig kväll/natt/morgon. Vi började hos mig, sen kring halv ett kom vi in till stan och hade tänkt gå på olivers som dessvärre hade milslång kö, så det struntade vi i. Då träffade vi några umeåsnubbar istället som vi gick på heroes en sväng med. Sen drog vi + killarna på "efterfest" hos moa och några timmar efter det var jag då hemma igen.

Kom på att jag har glömt visa de andra presenterna jag har fått, (känns dock lite segt eftersom jag fyllde år för nästan en månad sen, men bättre sent än aldrig kanske).

Två bilder från gårdagen i alla fall!





Strawberry daiquiri a la ewe ;)


RSS 2.0