WORD


19/12 -11

Fick en lite underlig kommentar av en okänd gubbe idag när jag gick, helt vanligt, hem från bussen.

Gubbe - "Hejhej"
Jag - "Hej"
Gubbe - "Vad duktig du är på att promenera!"
??? hahaha

Kanske man skulle skriva på CV:t.

Evelina Bladfält
Punktlig, ambitiös och duktig på att promenera.

laggi-baggi

Idag fick jag nycklarna till min lagg! Sjukt nöjd :) Har varit där och fixat hela eftermiddagen och förhoppningvis är golvet och tapeterna klara till söndag, så jag kan börja ställa iordning möbler och sånt också.

Happyyyyy!

tjää

Har suttit typ hela kvällen med en engelskauppgift som måste vara färdig till fredag, och hur långt har jag kommit? 9 rader - PÅ TRE KVÄLLAR. Yehoooo! Då kan ni ganska lätt räkna ut att jag inte endast skrivit under dessa timmar, har en förmåga att hamna framför facebook, diverse bloggar och annat trams istället. Började även kolla igenom alla gamla fotoalbum vilket också tog sin tid. Hallå självdisciplin, var är du när jag behöver dig som mest?
Nä, jag har insett att den aldrig lär infinna sig, för jag har absolut noll utav den varan, ZERO! Och tragiskt nog kommer jag förmodligen aldrig skaffa någon heller. Men jag klarar mig rätt bra ändå, ja, rätt bra. Tror jag...


I'd do it again, do it again if I could.

Fantastiskt skönt med fredag måste jag säga. Har varit en lång vecka, med mycket funderingar. På ett bra sätt tror jag :) Kul när det äntligen händer något, är sjukt less på ekorrhjulet man lätt fastnar i under skolveckorna.

Dagen har i alla fall bestått av endast två lektioner varav den ena var psykologi. Där fick vi prova på mindfulness, vilket jag har trott varit världens flummigaste, men, jag måste säga att det faktiskt var riktigt avslappnande! Måste jag definitivt prova igen.

Efter skolan blev det några timmar på stan med amanda. Köpte en julklapp som jag sedan GLÖMDE utanför affären, precis efter jag köpt den! Hur korkad får man vara? Det dummaste är ju att vi sen gick runt flera timmar utan att ens märka att jag inte hade påsen med mig, och kom sedan på det på bussen hem. Hahaha, jag kan bara skratta åt mig själv, så jäkla dum. Som tur är kostade den bara dryga 50-lappen, men ändå, SURT. 

Förresten, ingen mer snö nu! Min genväg till bussen snöar igen...




I wanna hear you say, you give me something to die for.



Don't say goodbye, just leave an open door
I wanna hear you say, you give me something to die for.

Old times

Sitter just nu och kollar igenom de gamla bilderna på mamma och pappas dator. Hittade massa roliga bilder, bl.a. på mig och amanda när vi var mindre... Finner bara två ord - SMOKING HOT!


Hahaha, så jäkla rolig bild!

 


Alltid framför min landslagsaffisch, för det var coolt.

 


Och så skulle man inte kolla in i kameran, för det var töntigt. Haha!

 




RSS 2.0