HAHA

Alltså det här tycker jag är väldigt kul.



Oppa gangnam style!

Första gången jag hörde den här låten trodde jag det var ett skämt, men nu efter jag hört den så pass många gånger (ofrivilligt dock) har man ju nästan börjat digga. Och videon - hahahaha! hela den är typ likadan som när vi brukar stå och göra störda dance moves och säga "tänk om man skulle göra såhär på krogen" :D



Inte undra på att den har drygt 190 000 000 views på youtube, den sätter sig på hjärnan vare sig man vill det eller ej.

Don't you worry child






Så grymt bra låt ♥

.

                            I am pretty sure I didn’t meet you just for nothing | CourtesyFOLLOW BEST LOVE QUOTES ON TUMBLR  FOR MORE LOVE QUOTES

Hungry hearts

Jag har verkligen fått tillbaka lite av den där blogglusten som behövs för att kunna ha en hyfsad blogg i alla fall. Får se hur länge det håller i sig, skulle gissa på en vecka hehe.
I alla fall, idag blir det lunch i stan igen! Har ätit ute mycket på senaset tiden, men det är gott och trevligt så why not ;) Efter det måste jag handla lite mat, har börjat eka i både kyl och frys nu. Tänkte slänga ihop en prästsoppa sen och bjuda mamma på när hon kommer hit i eftermiddag.
Men först - Frukost och storstädning av lägenheten! 

Förresten, såg Snabba Cash 2 på bio i måndags, den var riktigt bra enligt vårat tycke, så tänkte bara tipsa er om att se den!
Förresten 2, såg världens snyggaste kille på stan igår också, tror aldrig jag sett någon snyggare (skulle vara joel kinnaman eller ryan gosling då) men förutom dem alltså. Yeeeez.

Och så en riktigt bra låt som jag nöter sönder för tillfället!


Vilket random inlägg.

So live your life

Så, onsdag. Har varit i stan och fikat/ätit lunch på dagobert med lena, varit på banken, diskat och tagit hand om lite andra tråkiga vardagsbestyr. Ska strax gasa iväg mot storheden och köpa lite hårfärg, har tookmycket utväxt så det är verkligen på tiden. Ska försöka hitta någon färg som blir lite mörkare än den jag har nu, fast fortfarande blond såklart. Gillar inte att vara så pass ljus som jag är nu, men det är så grymt svårt att hitta en färg som blir riktigt bra, tycker alla blonda färger har en tendens att bli antingen för ljusa eller för mörka.

Från det ena till det andra...
Precis när jag hade skrivit inlägget i lördags om att jag inte hade några planer så fick jag ett sms ang middag på Pastabacken, så det blev käk där, sen for jag hem, fixade mig lite och cyklade in till stan igen. Umgicks med lena, moa och max och for ut på Allstar en sväng. Var dock inte jättemycket folk där (alla är väl på O'learys, men där hade vi inte kommit in eftersom det är 23 på lördagar). Så det blev en rätt lugn men ändå trevlig utgång. Drack dock världens hemskaste mojito, alldeles för mycket mynta och.. nää, inte bra. Men den är ju rätt snygg att se på i alla fall, hehe, dock inte på den här bilden, meeeeen.. Kanske ska köra på "en sur jävel" nästa gång, haha.



Lenas cosmo var lite bättre :)


Lörre

Sitter och kollar på Punk'd och skrattar högt för mig själv. Haha, jag älskar punk'd, så himla kul.
Ska strax gå ner till tvättstugan och köra igång en maskin och sen blir det att ta tag i disken, känner mig ganska huslig ;) Resten av dagen står oskriven, så vi får se vad jag hittar på. Första helgen på länge som jag inte har några som helst planer. Fast det är ganska skönt ändå, lämnar plats åt lite impulsivitet. 

Förra helgen var i alla fall kul och händelserik. Var ut på O'learys i fredags och bowlade (blev dock inte mkt bowling, haha), sen träffade vi några amerikaner som vi umgicks med under resten av kvällen där. Blev lite käk på max efter det och sen tog jag cykeln hem till mjölkudden. På lördagen cyklade jag och Oliver tillbaka till stan och käkade maxmat (igen, haha), fast på Floras med moa och lena. Satt även i Norra hamn en stund och tog vara på de sista solstrålarna för den här sommaren. Efter det kom amanda till mig och så hyrde vi film och flådade med diverse onyttigheter, typ chips, dipp och choklad ;)

Lite bilder från förra helgen:








 
 
 
 
 
 

RSS 2.0