sunday bloody sunday

Skickade in min ansökan till ett superfint college i USA i torsdags. Sista ansökningsdag är imorgon så jag var ute i sista sekunden som vanligt. Fick betala för expressleverans så att brevet med säkerhet skulle vara framme innan måndag. Är dock lite osäker på om jag fyllt i ansökan rätt osv, så jag är inte alls säker på att jag blir antagen. Men vi får se. Försöker tänka att om jag inte blir antagen så var det förmodligen inte rätt för mig att åka dit till hösten, utan då kanske något annat istället blir bättre. Truth and time tells all ;)


Mina bruna ben i underbara florida. Vill bli brun igen, NU!



puss!

JEEEEEZZZZZZZZZ

VAD JAG ÄR PÅ BRA HUMÖR! Jag är fruktansvärt partysugen och det känns så bra att det blir partaj på måndag nästa vecka! Lyssnar på massa härlig partymusik och dansar runt i läggan samtidigt som jag söker recept på smarriga drinkar. Har även gjort bort lite saker som jag gått och gruvat mig för att göra, så nu känns mina axlar lite lättare. 


Cheers!

/Glad_flicka_93

Mysdag

Jag körde nyktert igår eftersom jag var chaffis, känns väldigt bra idag måste jag säga! :) Ska nog bara gotta ner mig i soffan och köra ett The Hills-maraton nu. Borde plugga, har prov både tis och ons. Men vad tusan, vi tar ju snart studenten och jag har inte orken att lägga i högsta växeln månaderna innan... Snarare tvärtom. Har typ kört på ettans växel ändå från slutet av tvåan eftersom jag tänkt att snaaaart tar vi ju studenten! Men jag är rätt nöjd med mina betyg ändå, har 8 MVG'n som jag skaffade i ettan och början av tvåan när jag var duktig, hehe.

Adios amigos!

We are young

Tjena mittbena! Kom precis hit till lägenheten, for till Töre en sväng igår eftersom jag var tvungen att skriva ut ansökningspapper och så vidare.
Hade en mindre trevlig färd på E4:an tillbaka hit. Spöregnade och jag skulle köra om en lastbil, hade självklart vindrutetorkarna på max, men dom racklar hela tiden, så precis när jag kör om så börjar dom cpa och det bara spolar vatten på hela rutan och jag ser inte ett skit. Dessutom är vägen inte helt rak där jag körde om, utan var typ en kurva och mitträcke, så jag fick bara försöka hålla mig cool och styra lite som man ibland fick en glimt av att vägen gick. Helt sjukt obehagligt, spaghettiben utan dess like kan jag säga att jag fick.
Men nu måste jag gå i duschen, vankas klassfest lite senare!

Men först en bra låt!



Dansa pausa

Alltså jag fullkomligt älskar flashmobs, får typ rysningar. Den här gjorde Panetoz inför deras kommande singel "Dansa Pausa" på en tunnelbana i Stockholm, älskar den glada kvinnan och snubben med mössa som har världens gulligaste smil! Men vilka torrbollar alla som sitter till vänster är.



Trött

Vaknade precis, har sovit sen typ ett. Har knappt sovit senaste dygnen, så det var bara att passa på när jag ändå slutade skolan 11 idag :) Har haft kroki på bilden, herregud vad sjukt det kändes till en början, just eftersom hela situationen var så konstig. Kommer in en naken kvinna i klassrummet och så sitter vi alla runt och ska måla av henne. Nä, jag vet inte vad jag tyckte om det... 
Nåja, nu hade jag tänkt lira lite piano, köpte ett stativ i helgen så nu har jag min egna lilla musikhörna här i läggan. Gillas!

MYCKET sugen på detta just nu!!!



Well hello

Oj, vad länge sen jag bloggade. Men ni är söta och klickar in här varje dag ändå, hehe.
Kom hem från moa för typ en halvtimme sen, blev pizza där eftersom vi var ut igår. Hade först tänkt gå ut med amanda, men då bestämde vi oss för att gå nästa helg ist. Sen hörde moa igår om jag hade lust att hänga med ut och fira att de gjort högskoleprovet, så då blev det utgång i alla fall. Det gäller att hitta alla anledningar till att fira saker, haha ;) Hade riktigt kul måste jag säga! 

Men nu blir det en power nap för jag är grymt trött. Ses.

RSS 2.0