Behind these hazel eyes

Ska strax hoppa i duschen och sen börja fixa mig lite, blir bio med amanda kl 6! Efter det kommer mamma och vocki hit och klipper och slingar mitt hår, haha, får hoppas att det blir bra... Känner att det kommer bli en sen kväll!
Måste bara flika in att jag längtar riktigt mycket till imorgonkväll också! Kommer bli FETTTTTTTT! ♥
 
Varning för grumlig bild... Från förra helgen iaf!


We come into your smile when you want some fun

Morning! Sitter och knaprar ikeachips och slökollar på nyhetsmorgon. Drog en liten roadtrip till Haparanda och Finland med lena igår, var himla kul! Satt och dunkade partymusik och sjöng (skrek) med hela vägen tur och retur typ. Käkade kyckling och cheescake inne på ikea, köpte lite smått och gott (jag endast en strykbräda) och fick med oss en och annan slickepott om man säger så, hahahaha! Ja herregud vad man fick skratta åt det. Besökte även Candy world en sväng och for över till Finland, parkerade framför en sopkorg och vände tillbaka hahahahaha ojojoj, dumma svenskar. Sen blev det hemfärd mot Luleå igen!



 

ooooh oh oh oh oh oh oh oh

Den här låten kommer alltid påminna mig om sommaren och hösten 2012. Får alltid upp en bild av mig och lena i min bil som glider in på bergviken mitt i natten när jag hör den, haha!? Vet inte om det hänt nån gång att vi lyssnat på den vid ett sånt tillfälle eller om det bara är nåt random som kommer upp i huvudet.



På tal om att köra bil så kom jag igår också fram till att jag inte kan köra och prata samtidigt. Glömmer alltid bort vart jag ska, lägger i fel växel och så vidare. Nä, haha, kan bara göra en sak åt gången. Visste väl att jag innerst inne var en man ;) 

Hursom, sitter just nu och lyssnar på musik med ett ritblock framför mig. Är himla rastlös idag känner jag, måste hitta på något ikv! Igår hann jag med en hel del faktiskt, hann vara i Töre, köra tillbaka till Luleå, luncha med lena och sedan umgås med amanda på kvällen. Bra dag.

Och bara för att jag är riktigt hungrig måste jag lägga in en bild på avocadopastan jag åt på pastabacken för ett tag sen. Sjukt gott.!!!!!!!!!!!!!!




ALOHA

Det är helt sjukt, har nog inte riktigt fattat det än, men om 2 veckor beger jag mig hit och stannar i 2 månader!! Känns helt overkligt, men jag längtar som bara den.
Har nog inte riktigt förstått att jag inte kommer träffa alla nära och kära under den tiden heller. Herregud, hur ska det gå?! Som det är nu kan jag börja sakna vissa personer om jag inte träffat dem på typ två dagar, haha! Men gud så hemskt. Tur att det finns skype! Nå, jag hoppas verkligen att allt är likadant när man kommer hem igen :)
 
Honolulu, Hawaii


Stannar även fyra dagar i NY på vägen ner och turistar lite! Blir nog grymt.




PArty

Har haft en trevlig helg! Igår blev det utgång och i fredags hade jag, moa och lena pyjamasparre hos mig, haha ;) Lagade tacos, lyssnade på musik, snackade skit och bara umgicks! Morgonen efter beställde vi pizza hem till dörren, sjukt gott och bekvämt ;) Efter det blev det lite kladdK och dumleblizzer på max, har haft en riktig flådhelg med andra ord! 

Jag och lenibeni igår :)

The magic of makeup

Lekte med sminket och förvandlade mig själv till en väldigt snygg dude för någon dag sen. Haha!
Gjorde det dock bara lite halvdant framför tvn så jag tror jag ska prova igen nån kväll och göra det bättre och mer noggrannt. Tycker sånt här är sjukt kul :)
Skuggade näsan bredare och längre med hjälp av en brun, matt skugga, gjorde ögonbrynen tjockare, fixade lite skäggstubb, skuggade käken och kindbenen mer manliga, plus lite fler småfix här och där med bl.a. ögon och läppar. På bilden spände jag även halsen för att den skulle se bredare och kisade lite med ögonen för att de skulle se mindre ut.



 




 

men tjena

Helt galet hur veckorna springer iväg! Nu är det bara tre veckor tills jag åker! Yeez. Blir lite nervös när man tänker på det... 
Är i Töre nu i alla fall, åkte hit med mamma igårkväll. Har inte varit här på över en vecka så kände att det var på tiden. Åker nog tillbaka till luleå ikväll eller imorgon dock.
Ska strax ta och äta frukost och se vad den här dagen har att bjuda på :) Haha, och på tal om att äta så slog det mig precis att jag ätit ute varje dag sedan måndag förra veckan, förutom onsdag, för då tror jag att jag åt hemma? Vissa dagar har det till och med blivit både lunch och middag i stan, haha. Lite max, dagge, baan thai, pastabacken.. Gott!
Men nu blir det som sagt att fixa lite frulle. seeya

RSS 2.0