FY FAN VAD SKÖNT.

Har nyss bakat kladdkakemuffins, sviiingott var det! Nu borde jag egentligen plugga historia, har något slags prov/förhör imorgon (som vi fick veta idag).

Men - jag struntar i det och gör lite körkortsteori istället ;) Fy fan vad skönt!

Oskar Linnros - 25




At the end of the day, all we have is who we are...

Tidigt uppe som vanligt. Kan inte fatta att det redan har gått en vecka sedan stadsmaran, gick sjukt fort! Även den här veckan blir kort. Går bara mån, tis på skolan och sen på ons har jag ju halkbanan. Har även bokat teori och uppkörning nu, men har bara berättat datumet för de allra närmaste :) Vill inte känna någon press.

Igår tog vocki sin examen som civilekonom! Efter 4 år måste det vara riktigt skönt. Vi var där på deras ceremoni på dagen och då var det klädkod som gällde, så man fick verkligen klä upp sig, vilket alltid är kul. Jag körde på en enaxlad mörkblå klänning och gråa kilklackar. Till det gjorde jag lite sotade ögon (som tyvärr bleknade mycket innan vi ens var framme i Luleå, pga att jag inte har någon primer). Ännu en sak att lägga till på att-köpa-listan.
Efter det åt vi på Waldorf, mycket gott var det.

Har säkert några halvtaskiga bilder att lägga upp sen (hade inte systemkameran), så ni får hålla utkik.

Who We Are - Ryan Calhoun


I'm growing weak
as are these dreams that are mine

Stadsmaran

Fan för stadsmaran.
Mina ben känns som två timmerstockar.

Someone like you


Helt underbar låt.








Fredag den 13:e

I fredags alltså. Tror jag hade både tur och otur den dagen ;) Efter skolan for jag och lena till Piteyo med moa och grillade med henne och hennes kompisar, myche trevligt var det. Träffade även en hel del sjukt söta kattungar!
Sen när jag och lena skulle åka hem så hände det en del roliga saker. Började med att våran buss aldrig kom, så vi fick sitta och vänta på nästa i typ 1½ timme. När vi då satt i vänthallen så råkades vi tydligen starta något larm, haha! Så när det var 20 min tills bussen gick så kom polis, securitas och någon annan "vaktbil" och körde ut oss därifrån. Haha, då DOG vi.. 

av skratt ;)

I'm home!

Eller ja, jag kom ju hem i måndags, men har inte bloggat något sedan förra veckan :)
Det hade tydligen varit något fel med min telefon under helgen, så den gick verkligen på högvarv i måndags och tisdags när man var hemma och folk ville veta hur man haft det osv, haha, det värmer! ♥ Fick även veta av Ronja att vi inte började förrän 12 på skolan dagen efter, vilket var tur, eftersom jag annars hade åkt in till 8. Tack igen!

Hade i alla fall en superhärlig helg i London med vocki och solle! Kom fram dit på torsdagkväll, så vi hann inte göra så mycket annat än att ta oss till hotellet och kolla in Chelsea lite. På fredagen hann vi däremot desto mer - Började med Madame Tussauds, åkte sedan vidare till London Eye och Sea Life. London Eye åkte jag även förra gången jag var i London, men det var kul ändå. Har massa bilder från Madame Tussauds, så dom kommer upp här så fort jag har laddat in dem på datorn. Var riktigt häftigt i alla fall.
På lördagen blev det shopping fram till att det var dags för Thriller Live, den var grym! Sen på kvällen gick vi ut på ett ställe som hette Sound. Var 5 våningar högt och hade typ olika musikstilar på de olika våningarna. Blev lite problem sen när vi skulle hem bara eftersom tunnelbanorna slutade gå klockan 12. Nattbussarna gick inte till våran hållplats heller, men tillslut fick vi tag i en taxi i alla fall, trots att det regnade och typ alla var upptagna.
Sen på söndagen åkte vi till Europas största galleria: Westfield. Massa shopping! ;) Och på måndagsmorgonen var det då dags för hemfärd.

Blir en googlad bild nu eftersom jag då inte har mina på datorn än, men håll till godo ;)

london tomorrow

Satt precis och kollade igenom mina kontoutdrag. Gissa vad typ alla pengar har farit på?! - Fika och käk! haha. Har fikat och ätit ute jättemycket på senaste tiden ;) Men det är härligt! 
På tal om pengar, var och växlade in lite till pund idag. Åker ju till London imorgon! Längtaaaaaarrrrrrr



RSS 2.0