Saturday

Dålig uppdatering här på senaste tiden, men har inte riktigt haft någon lust att blogga. 
Tredje arbetsveckan är avklarad nu i alla fall, skönt det! Dock jobbade frida sin sista dag igår vilket var triiiist! Vi två har jobbat utanför Ica Maxi i veckan, så i torsdags sprang vi in och köpte donuts under rasten och satt och frossade och garvade i bilen, hahaha.



Ikväll blir det utgång med Amanda, ska bli skitkul för vi har inte varit ut tillsammans sen typ april!



WORD

"Stop using the term 'real women' to refer to curvy girls. Tall skinny girls aren't imaginary. Regardless of how a girl looks: All women are REAL women."

Bästa citatet någonsin!

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

Läser lite cosmo och funderar på om det är dags att ta tag i diskberget i köket.
Nä. Inte än.
Lyssnar samtidigt på Hassle och konstaterar att hans texter stämmer in så himla bra på mig. Typ varenda en. Precis som jag känner just nu. Helt förvirrad ang typ allt, men förhoppningsvis löser det sig snart.

Till något helt annat - Studenten i fredags var ämäizing! Hade kunnat sluta bättre dock (tog fel buss och fick promenera hem på natten, själv, från östermalm till mjölkudden, med skoskav och ett pissigt humör.) Fråga inte hur jag lyckades med det, för det har jag inget bra svar på haha. Humöret berodde också helt och hållet på mig själv, vart så sjukt arg när jag upptäckte att jag satt på fel buss och att nästa inte gick förrän en timme senare. Men förutom det var det en bra dag och kväll!
Studentfirandet fortsatte sen på lördagen på western farm vilket var skoj! Ett fett minus var dock att alla köer var fruktansvärt långa, gick knappt att beställa nåt i baren. Maskinen spelade också, men har dessvärre inga bilder att bjussa på eftersom jag inte laddat in dem i datorn än :)

Å herregud

Dear Eva Evelina Bladfaelt, congratulations on your acceptance to Santa Barbara City College! We are looking forward to meeting you as you join one of the top ten highest ranked cummunity colleges in the united states.



Oj

Undrar vad som hände i natt. Har inget minne av detta? Haha


Lose My Mind

Två av vårens favvopartylåtar!






RSS 2.0