Min jul

Har varit riktigt dålig på att uppdatera här på sista tiden, så jag kanske skulle ta och sammanfatta de dagar som gått.

Here we go.

 Ja, julafton var mysig. Fick massa fina julklappar, mycket mer än vad jag trodde att jag skulle få!
Fick bland annat en ny mobil (samsung jet), elsas mode och The Hills säsong 3 av amanda.

          
Fick också det här jättefina armbandet som dessutom har ett bra budskap!

Sen på juldagen bar det som alla andra år iväg till farmor i Vallsjärv, där vi fikade massor och åt julmat.

Dagen efter det var det dags för mellandagsrea i Luleå med amanda. Hittade en hel del faktiskt. Kan lägga upp bild på det senare :)
Ja, och sen har jag umgåtts med amanda både igår och i söndags.
Vet inte vad man hittar på resterande dgar av lovet, men det återstår att se. Ett som är säkert är i alla fall att jag måste spara alla mina pengar. Har bestämt mig för att jag verkligen inte får lägga ett enda öre på kläder whatsoever. Måste spara pengar till sommaren!


Imorrn kan man säga att imorrn ere julafton.

Då har man äntligen fått sitt efterlängtade jullov! Började i alla fall dagen i aulan på skolan där det blev musik och lite dans, sen fikade vi, långdansade och åt någon form av gröt. Gröten smakade typ klister, men whatever. Sen böt vi julklappar på stan och jag fick Mr and Mrs Smith-filmen av Mooa :) Efter det satt vi på blå gåsen och pratade ett tag innan jag var tvungen att gå till bussen.

Imorrn blir det att hitta på något med Amanda, kanske baka lite knäck också. Är så grymt sugen på det, men är inte så pepp på att göra det ikväll.
Och ja, dagen efter det är det tydligen julafton. Tiden har gått så sjukt fort.

 haha.
                         


Friday I'm in love

Har äntligen gjort bort alla prov, så nu borde det dröja ett bra tag till nästa. Samhällsen gick riktigt bra, blev ett MVG, men matten tvivlar jag dock på att jag alls får godkänt. Med lite tur i så fall..
Har inga planer för kvällen, men kanske tar och slår in lite julklappar. Köpte lite idag på stan, så nu har jag inte många klappar kvar att köpa :) Kan inte fatta att det bara är 6 dagar kvar till julafton nu. Har inte alls fått in den där julkänslan än. Ska försöka hitta lite bra julmusik och baka något smarrigt i helgen så kanske den infinner sig.
 


Igår var vi med laget och jobbade i coop arena nästan hela dagen. Vi skulle ställa fram 1300 stolar och sedan ta undan dem efter konserten med Sissel Kyrkjebö. Det tog ju såklart sina timmar, så var hemma drygt 12 inatt. Som tur var hade man sovmorgon till 13.20 idag, så det var aningen skönt ;)

Fick hem min klänning/top från asos idag också:
 
                         


Sunday again

Hade en jätterolig kväll igår hemma hos Ronja. Fick som tur var åka dit med Lena och hennes pappa, för annars hade jag garanterat inte hittat dit. Har världens sämsta lokalsinne, höll knappt på att hitta därifrån sen när vi alla skulle hem! :) Vi såg i alla fall en grymt bra film, riktigt sorglig i slutet. Sen slank det ner en hel del slisk också! Sammanfattar det som en väl spenderad lördagskväll. Tack tjejer

Idag måste jag börja plugga på engelskan, har prov på onsdag. Sen samhälls- och matteprov på fredag .. Passande att vi ska jobba på kulturens hus hela torsdagen innan bara. ehm. NOT. Känns som att jag verkligen vill ha ett högt betyg på dessa prov eftersom vi snart går på jullov. Får försöka göra det bästa av saken och plugga så mycket jag kan på måndag och onsdag - mina två enda lediga dagar från träning eller jobb. Och så idag, innan träningen. Ibland önskar jag verkligen att man kunde dela på sig, skulle vara perfekt i vissa lägen. Tänk er bara att kunna vara på två olika ställen samtidigt liksom, hur coolt?!
Ja, det är verkligen nummer ett på min önskelista så du vet tomten.

                           

SÄRSKRIVNING!

Haha, tycker särskrivning är så sjukt kul. 
Jag och moa satt och skrattade åt ett häfte vi fick i svenskan där det bl.a. fanns massa roliga särskrivningar.

Mellan klockan 12.00 - 16.00 kollar vi glykolhalt + spolar vatten och olja på din bil!

Toys "R" Us backplan söker kassa medarbetare.

Haha, så dumt. Lär er skriva ihop orden för guds skuuuuuull!

Släng gungan - den är nog trasig.
Rök fritt - bolma på bara!
Skum tomte - tar klapparna själv.
Morgon rockar - kväll suger?
Barn under kläder - Rädda dem innan de kvävs!
Nacka naprapaterna - ta livet av dem!
Skygg lapp - skraj same?
Mörk hårig tjej - Mörkhårig också?


 


When I look at you my mind goes on a trip

Är hemma idag, skönt! Orkar inte åka in med 9.50-bussen för att endast ha matte klockan 11.20 och sen sluta. Kändes en aning onödigt. Ska göra lite läxor här hemma i stället. Blir nog att skriva klart en urban legend på eng, träna glosor, skriva samhällsen och läsa på boken som ska vara utläst till torsdag. Har bara sisådär 200 sidor kvar ..

Beställde en topp från asos igår, funderar på att ha den till nyår. Visar bild på den i något senare inlägg, för jag tar mig inte in på hemsidan just nu. Den är i alla fall svart med lite nitar här och var :)
Måste ha nya tröjor också, känns som att jag knappt har några alls. Men det får vänta tills efter jul, då är plånboken förhoppningsvis lite fetare.



ELSAS MODE

Har spenderat kvällen, natten och förmiddagen at Amanda's place. Sitter nu och väntar på kycklingfilé och potatisgratäng här hemma ;) YUM. Är sjukt hungrig.

Hade ett löfte om att skriva i alla fall ett inlägg om dagen när jag startade den här bloggen. Måste erkänna att jag insåg ganska fort att det löftet inte skulle gå att hålla. Har nu brutit det ganska rejält, men det beror på att jag aldrig hinner sitta framför datorn varje dag. Ska i alla fall bättra mig, lovar.

Ska försöka knåpa ihop en önskelista nu på mammas begäran. Återstår att se hur det går. Har i alla fall kommit på två saker nu som jag önskar mig: En mobil (som jag nämnt tidigare) och en bok! Ja, ni läste rätt. Evelina Bladfält, ni vet hon som hatar att läsa, önskar sig en bok. 

                                                      





RSS 2.0